L'equip Idilicc 

 

LA MÓNICA Y EL DANIEL, AL CAPDAVANT

 

Si us obre la porta una morena amb un somriure que desprèn tendresa i bondat, us heu trobat amb la Mónica, una de les parts responsables de l'existència de l'Idilicc Restaurant & Lounge. Les males llengües diuen que les dones poden fer més d'una cosa a la vegada, i en el cas de la Mónica és cert. Però el que la fa especial és la seva capacitat per estar pendent dels petits detalls, fer-ho bé, sense perdre el somriure i amb paraules d'amabilitat per tothom, tota una superdona del segle XXI.

 

Si al entrar has aixecat la vista cap amunt, és perquè t'has trobat amb el Daniel, l'altre part responsable d'aquest Restaurant & Lounge Idilicc. Quan et creuis amb ell per primera vegada entendràs l'essència Idilicc, la seva autenticitat no et deixarà indiferent. Tan gran per fora com per dins, es desviurà perquè no et falti res i et trobis com si estiguessis a casa.

 

 

 LA CUINA

 

Darrere la porta batent s'amaguen els virtuosos dels fogons, responsables de totes les delícies de temporada que trobareu a la carta. La seva cuina mediterrània i d'autor que fan, serà referencia al Baix Llobregat en poc temps.

 

El seu ingredient secret és l'amor que posen en cada una de les seves creacions, així que tanca els ulls i deixa't sorprendre pels nostres nois, són capaços de transformar els més decidits en cagadubtes a l'hora d'escollir entre les especialitats de la casa.

 

Igualment, el seu èxit també podem dir son els productes de qualitat, frescos i de proximitat que fan servir. Ells accepten reptes i poden donar-vos moltes idees a les celebracions que vulgueu fer al Restaurant & Lounge Idilicc, com àpats per casaments i dinars d’empresa.

 

 

 AL SALÓ MENJADOR

 

Traspassant la porta principal ens endinsem dintre del cor del Restaurant & Lounge Idilicc.

 

Entre taules i cadires es mou amb agilitat i rapidesa , una de les peces fonamentals perquè a ningú del saló menjador li falti res de res. Les seves atencions acompanyades d'un dolç somriure us faran sentir com autèntics reis. A més a més en ginebres, copes i còctels és una experta i us deixarà sorpresos.

 

El equipo Idilicc

 

MÓNICA Y DANIEL, AL FRENTE

 

Si os abre la puerta una morena con una sonrisa que desprende ternura y bondad, os habéis encontrado con Mónica, una de las partes responsables de la existencia del Idilicc Restaurante & Lounge. Las malas lenguas dicen que las mujeres pueden hacer más de una cosa al mismo tiempo, y en el caso de Mónica es cierto. Pero el que la hace especial es su capacidad para estar pendiente de los pequeños detalles, hacerlo bien, sin perder la sonrisa y con palabras de amabilidad para todo el mundo, toda una supermujer del siglo XXI.

 

Si al entrar has levantado la vista, es porque te has encontrado con Daniel, la otra parte responsable de este Restaurante & Lounge Idilicc. Cuando te cruces con él por primera vez entenderás la esencia Idilicc, su autenticidad no te dejará indiferente. Tan grande por fuera como por dentro, se desvivirá para que no te falte nada y te encuentres cómo si estuvieras en casa.

 

 

  LA COCINA

 

Detrás la puerta batiente se esconden los virtuosos de los fogones, responsables de todas las delicias de temporada que encontraréis en la carta. Su cocina mediterránea y de autor que hacen, será referencia en el Bajo Llobregat en poco tiempo.

 

Su ingrediente secreto es el amor que ponen en cada una de sus creaciones, así que cierra los ojos y déjate sorprender por nuestros chicos, son capaces de transformar los más decididos en dudosos a la hora de escoger entre las especialidades de la casa.

 

Igualmente, su éxito también podemos decir son los productos de calidad, frescos y de proximidad que utilizan. Ellos aceptan retos y pueden daros muchas ideas a las celebraciones que queréis hacer en el Restaurante & Lounge Idilicc, como comidas para bodas y comidas de empresa.

 

 

 EL SALÓN COMEDOR

 

Pasando la puerta principal nos adentramos en el corazón del Restaurante & Lounge Idilicc.

 

Entre mesas y sillas se mueve con agilidad y rapidez 

, una de las piezas fundamentales para que a nadie del salón comedor le falte nada. Sus atenciones acompañadas de una dulce sonrisa os harán sentir como auténticos reyes. Además en ginebras, copas y cócteles es una experta y os dejará sorprendidos.

 

IDILICC RESTAURANT & LOUNGE

Director: Daniel Rodríguez

Mòbil / Móvil: 622686831

 

222

 

Seccions Idilicc / Secciones Idilicc