El lloc Idilicc

 

El Restaurant & Lounge Idilicc es troba a un lloc privilegiat de la Palma de Cervelló, al darrere tenim el Pla de Sant Joan i la Riera Rafamans, i davant si aixequeu la vista trobarem el Bosc de la Romagosa. Igualment, al estar situats al Polígon Industrial Can Mascaró, la tranquil·litat i facilitat de pàrquing gratuït estan assegurades.

 

La primera impressió quan arribes és veure una terrassa gran i condicionada per gaudir moments al aire lliure, sigui per fer el vermut o menjar. Quan entres trobares un espai on el blanc és l'ànima del local, se sent de fons música chillout, l'ambient és càlid i agradable i sense saber com, et trobes ballant amb la música i gaudint del present, oblidant el que vindrà després.

 

Aquí podràs apreciar unes instal·lacions noves i condicionades per gaudir moments íntims i socials a la taula, a la barra o a la zona chillout. Són més de 100 mts2 amb un aforament per 66 persones.

 

Al Restaurant & Lounge Idilicc ens agrada pensar que qualsevol moment és especial i  per això cuidem tots els detalls, perquè cada experiència a les nostres taules sigui una sorpresa per tots els sentits.

 

Sí tenim que definir el nostre Idilicc Restaurant & Lounge en poques paraules, diríem que és bonic, amb estil, de qualitat i preu immillorable, i versàtil per celebrar qualsevol ocasió especial o simplement passar una estona agradable.

 

El lugar Idilicc

 

El Restaurante & Lounge Idilicc se encuentra en un lugar privilegiado de la Palma de Cervelló, detrás tenemos el Plan de San Juan y la Riera Rafamans, y delante si levantáis la vista encontraremos el Bosque de la Romagosa. Igualmente, al estar situados en el Polígono Industrial Can Mascaró, la tranquilidad y facilidad de parking gratuito están asegurados.

 

La primera impresión cuando llegas es ver una terraza grande y acondicionada para disfrutar momentos al aire libre sea para hacer el vermú o comer. Cuando entras te encuentras un espacio donde el blanco es el alma del local, se siente de fondo la música chillout, el ambiente es cálido y agradable y sin saber cómo, te encuentras bailando con la música y disfrutando del presente, olvidando el que vendrá después.

 

Aquí podrás apreciar unas instalaciones nuevas y acondicionadas para disfrutar momentos íntimos y sociales en la mesa, a la barra o en la zona chillout. Son más de 100 mts2 con un aforo para 66 personas.

 

En el Restaurante & Lounge Idilicc nos gusta pensar que cualquier momento es especial y por eso cuidamos todos los detalles, para que cada experiencia a nuestras mesas sea una sorpresa por todos los sentidos.

 

Sí tenemos que definir nuestro Idilicc Restaurante & Lounge en pocas palabras, diríamos que es bonito, con estilo, de calidad y precio inmejorable, y versátil para celebrar cualquier ocasión especial o simplemente pasar un rato agradable.

 

IDILICC RESTAURANT & LOUNGE

Director: Daniel Rodríguez

Mòbil / Móvil: 622686831

 

222

 

Seccions Idilicc / Secciones Idilicc