Esdeveniments Idilicc 

 

Aquest és el repte que més ens motiva, sabem que les persones tenen moments per celebrar entre amics o família, sigui per una ocasió especial com un casament, o una trobada d'amics per l’aniversari d’algú.

 

Igualment, com tenim caràcter professional, sabem que moltes vagades a les empreses hi ha compromisos formals o celebracions del conjunt de l'empresa, que necessiten d’unes instal·lacions amb estil, un menjar de qualitat i un servei professional. En ambdues ocasions, des del Restaurant & Lounge Idilicc estarem encantats d’ajudar-vos i ajustar-nos a les vostres necessitats, sigui aquest el motiu o qualsevol altre.

 

La nostre àrea d’influència i servei abasta els municipis: La Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Palleja, Cervelló, Vallirana, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, El Papiol, San Andreu de la Barca, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat i les urbanitzacions del voltant i poblacions mes allunyades.

 

Eventos Idilicc

 

Este es el reto que más nos motiva, sabemos que las personas tienen momentos para celebrar entre amigos o familia, sea para una ocasión especial como una boda, o un encuentro de amigos por el cumpleaños de alguien.

 

Igualmente, como tenemos carácter profesional, sabemos que muchas veces en las empresas hay compromisos formales o celebraciones del conjunto de la empresa, que necesitan de unas instalaciones con estilo, una comida de calidad y un servicio profesional. En ambas ocasiones, desde el Restaurante & Lounge Idilicc estaremos encantados de ayudaros y ajustarnos a vuestras necesidades, sea este el motivo o cualquier otro.

 

Nuestra área de influencia y servicio abarca los municipios: La Palma de Cervelló, Corbera de Llobregat, Palleja, Cervelló, Vallirana, Molins de Rey, Sant Felíu de Llobregat, San Vicente dels Horts, El Papiol, San Andrés de la Barca, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat y las urbanizaciones que se encuentran alrededor y poblaciones más alejadas.

 

IDILICC RESTAURANT & LOUNGE

Director: Daniel Rodríguez

Mòbil / Móvil: 622686831

 

222

 

Seccions Idilicc / Secciones Idilicc