Cuina mediterrània i d'autor Idilicc /
Cuina mediterrània i d'autor Idilicc /

Cuina mediterrània i d'autor Idilicc

 

A l'Idilicc Restaurant & Lounge no farà falta que us ho diguin dues vegades, oferim una cuina mediterrània i d'autor amb la que de ben segur us llepareu els dits, ja sigui fent un vermut o bé entaulats per gaudir d'un àpat especial o d’una experiència gastronòmica única.

 

Comencem per anar fent boca, trobareu un recull de tapes que et permetran fer un tast de la cuina Idilicc. Però compte! molt possiblement, us deixaran amb ganes de més.

 

Continuem encara millor amb la nostra carta, en cada un dels nostres plats s'amaga un dels petits plaers de la vida, sigui de carn o peix, vine a descobrir el vostre.

 

Finalitzem i pregunta pel pastís del dia, el gelat és una elecció segura, o si sou més clàssics demana un coulant, però no deixeu de tastar els postres o sinó us penedireu.

 

Per acompanyar els nostres plats, no podia faltar una bona selecció de vins i caves que us faran fluir tots els sentits, pregunta a la Cristina, ella us aconsellarà.

 

I per acabar d'arrodonir l’experiència no us oblideu de provar les ginebres, còctels i copes; mentre us relaxeu en l’ambient que la Mónica i el Daniel han aconseguit en aquest local Idilicc.

 

Vine us estem esperant.

 

Cocina mediterránea y de autor Idilicc

 

En el Idilicc Restaurante & Lounge no hará falta que os lo digan dos veces, ofrecemos una cocina mediterránea y de autor con la que seguro os chupareis los dedos, ya sea haciendo un vermú o bien sentados en la mesa para disfrutar de una comida especial o de una experiencia gastronómica única.

 

Empezamos y haciendo boca, encontrará una selección de tapas que os permitirán hacer una cata de la cocina Idilicc. Pero ojo! muy posiblemente, os dejarán con ganas de más.

 

Continuamos todavía mejor con nuestra carta, en cada uno de nuestros platos se esconde uno de los pequeños placeres de la vida, ya sea de carne o pescado, ven a descubrir el vuestro.

 

Finalizamos y pregunta por el pastel del día, el helado es una elección segura, o si sois más clásicos pide un coulant, pero no dejéis de probar los postres o sino os arrepentiréis.

 

Para acompañar nuestros platos, no podía faltar una buena selección de vinos y cavas que os harán fluir todos los sentidos, preguntale a Cristina, ella os aconsejará.

 

Y para acabar de redondear la experiencia no os olvidéis de probar las ginebras, cócteles y copas; mientras os relajáis en el ambiente que Mónica y Daniel han conseguido en este local Idilicc.

 

Ven os estamos esperando.

 

IDILICC RESTAURANT & LOUNGE

Director: Daniel Rodríguez

Mòbil / Móvil: 622686831

 

222

 

Seccions Idilicc / Secciones Idilicc